https://ovpg.me/storage/392/DSCF8714.jpg

Ulice spremne za priključivanje građana na kanalizacionu mrežu

U okviru radova na proširenju sekundarne kanalizacione mreže na sjevernom području – LOT 2, postavljeno je oko 8100 metara cjevovoda. Time je obuhvaćeno 25 ulica koje su sada spremne za proceduru priključivanja objekata na fekalnu kanalizaciju.  
Pozivamo sve mještane sa područja na kojima su završeni radovi da se priključe i to podnošenjem zahtjev na arhivu gradskog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Podgorica. Svi građani to mogu učiniti uz kopiju lične karte i list nepokretnosti. Cijena priključka na mrežu iznosi 181.50 eura po objektu. 

Spisak završenih ulica – LOT 2: DUP Murtovina – Murtovina 2: ulice Vukosava Božovića sa krakom, Goranska, Pionirskih odreda, Veljka Jankovića, Antona Čehova I dio sa kracima 1-3, Ulica Sava Orovića, krak 6 i 6/1, CASNO sa kracima 1-3, Ulica Viktora Igoa, Radovana Petrovića 1, Žabljačka 1 i 2, Lovćenska, Pohorska kraci 3-5; DUP Zlatica B: Dukljanska i Ulica mira; DUP Zagorič: ulice Ludviga Kube, Rovačka, Iva Andrića sa kracima 1 i 4, Vladike Petra I, Dragana Đurovića, Lijevorječka, Vita Nikolića, Jaroslava Čermaka, Petra Miljanića, Bjelasička i Ulica Božidara Vukovića.