https://ovpg.me/storage/358/Aplikacija-ovpg.png

Aplikacija za praćenje radova na izgradnji postrojenja dostupna Android i iOS korisnicima

Novosti i informacije o napretku radova u okviru projekta izgradnje „Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda sa pripadajućom kolektorskom mrežom“, osim na sajtu, dostupni su od sada i na aplikaciji. Besplatna za preuzimanje, dostupna i Android i iOS korisnicima, OVPG mobilna aplikacija omogućava praćenje realizacije projekta u svim fazama i na svim lokacijama aktivnih radova u Podgorici.

Osim osnovnih informacija o fazama i komponentama projekta, aktuelnim dešavanjima, posebne pogodnosti aplikacije predstavljaju:

  1. Opcija dobijanja obavještenja o radovima na teritoriji Podgorice, zatvaranju i otvaranju saobraćajnica i drugih informacija relevantnim za kretanje i funkcionisanje građana Podgorice;
  2. Interaktivna mapa na kojoj su prikazane ulice kroz koje prolazi sekundarna kanalizaciona mreža, uz uvid u one u kojima su radovi završeni, u toku ili u najavi.

Ovo je projekat koji ne znači samo izgradnju novog sistema za prečišćavanje kojim rješavamo višegodišnji problem Podgorice, već i njen opšti razvoj, dugoročno rješenje pitanja otpadnih voda i očuvanja životne sredine. Vodeći se time i vizijom o digitalnoj transformaciji društva, željeli smo servisne i druge važne informacije o projektu da učinimo još dostupnijim svima i uvijek, kazali su iz preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ d.o.o. Podgorica.

Linkovi za preuzimanje aplikacije:

Android: https://bit.ly/2OsWsJP 

iOS: https://apple.co/3l4d9Y9

Mobilna aplikacija je jednostavna, pregledna i nadasve korisna zahvaljujući blagovremenim obavještavanja o radovima i fazama koje utiču na kretanje i život sugrađana.